AANMELDEN

Hier vindt u informatie voor een snelle aanmelding.

Direct aanmelden

FacebookLinkedIn 

Aangesloten bij branchevereniging BPI

 

Melse Wassink – bureau voor bewind & curatele B.V. – is gevestigd in Ede. Melse Wassink treedt na uitspraak van de kantonrechter op als curator, bewindvoerder of mentor in geval van ondercuratelestellingen, onderbewindstellingen en mentorschappen.

De organisatie

Melse Wassink is, sinds de oprichting in 2006, uitgegroeid tot een volwaardig, betrouwbaar en professioneel bureau op het gebied van belangenbehartiging en wettelijke vertegenwoordiging. Onze vakkundige, ervaren medewerkers zijn van alle markten thuis: van de zorg en vertegenwoordiging van mensen met een psychiatrische aandoening, tot verslaafden, mensen met een verstandelijke beperking, een strafblad et cetera.

Persoonlijk & effectief

Door onze jarenlange ervaring en expertise, weet Melse Wassink als geen ander waar de (verborgen) behoeftes liggen. Door onze effectieve werkwijze en persoonlijk contact, creëren we betrokkenheid en leggen we binnen no time de vinger op de zere plek. Om vervolgens op passende, integere wijze, een adequate oplossing te bieden.

De feiten op een rij

Melse Wassink bureau voor bewind & curatele B.V. is gevestigd in Ede, Gelderland.

Aantal medewerkers: 35.

Het managementteam bestaat uit:

  • Richard Melse – directeur (algemeen & externe zaken)
  • Bianca Wassink – directeur (interne zaken & HRM)
  • Henk Boon – operationeel manager
  • Ilona van Nieuwenhuizen - managementassistent

Missie

Onze missie? Melse Wassink draagt – door een professionele uitvoering van bewind, curatele en mentorschap – bij aan het verbeteren of stabiliseren van de maatschappelijke positie van onze cliënten. Meer weten? Aarzel niet en neem contact met ons op.

Melse Wassink. Curator, bewindvoerder & mentor. Voor een passende oplossing.

Melse Wassink